woensdag 14 december 2011

Donderdag 30 juni 2005

Lekker een dagje shoppen

Vandaag met Robin en m’n moeder wezen shoppen in Sittard.
Ik had Robin al langer beloofd om eens te gaan winkelen maar nu de proefwerkweek erop zit hebben we wat meer tijd. Mijn vader heeft Max tussen de middag uit school gehaald en ook weer gebracht dus we hoefden niet echt op de tijd te letten en konden ook nog op ons gemakje lunchen.
Robin vond natuurlijk alles leuk, ze wordt een echte shopaholic. Maar ja, dat kind kan ook echt alles aan, het staat haar allemaal geweldig.
Toen we thuis kwamen was ze 4(!!!) rokjes, 1 spijkerbroek (G-star), 2 topjes en 1 T-shirt rijker.
(Zie foto) Ook heeft ze nog de nodige strings en een BH gekocht maar ik kan het haar echt niet aandoen om dat op de foto te zetten.
Vanavond gaan we naar Mythos (Grieks restaurant) voor een Griekse avond, compleet met live muziek en borden kapot gooien. Fred is nog steeds in Brussel en zal wel later naar het restaurant komen. Ben benieuwd…..

1 opmerking:

  1. Wendy says:
    30 juni 2005 at 20:04

    Heerlijk he die jongen meiden. Fabienne is ook zo’n lang, slank ding. Alles staat leuk en ze heeft (vind ik) ook een goede smaak. Leuke spijkerbroeken en sportieve kleding (ze houdt erg van Protest, O’neill en Lacoste). Je moet even aan Robin vragen of ze de kleren showt voor de digitale camera.

    BeantwoordenVerwijderen