woensdag 14 december 2011

Maandag 27 juni 2005

Het zit d'r op!


Robin heeft vandaag haar laatste proefwerken (wiskunde en kunstgeschiedenis) gehad. Ze heeft vanaf nu 9 weken vakantie en het eerste wat ze vanmiddag deed was afkoelen in het zwembad. Heerlijk! 9 Weken lang geen: ‘Heb je al huiswerk gemaakt?’ en ‘Robin, je moet nog leren’. Dus moeders heeft ook vakantie (ahum). Met Max vanmiddag even naar de huisarts geweest. Hij klaagt al enkele weken over pijn in de onderrug. Volgens de huisarts heeft hij last van een wervel als gevolg van overbelasting. Hij mag nu 2 weken niet tennissen, voor Max bestaat er geen grotere straf. Vanaf deze week zou hij 3x per week les krijgen dus gaan we zometeen toch maar even naar de tennisbaan en praten even met zijn trainer. Misschien heeft hij wel andere oefeningen voor hem. Mocht de pijn over 2 weken niet over zijn dan moet hij röntgenfoto’s laten maken.

1 opmerking:

  1. Wendy says:
    27 juni 2005 at 23:08

    Haha, gevonden!!!
    Leuk hoor Carola en ik zie dat de foto’s ook al gelukt zijn. Goed van je. Ik zal de foto van Robin maar niet aan Fabienne laten zien. Die zit nu midden in haar proefwerkweek. Als ze Robin zo ziet zitten wordt ze heel jaloers!!!


    nicole says:
    29 juni 2005 at 23:39

    trouwens, wat een leuke blauwe stoeltjes erbij! (ben niet zo technisch, dus stomme vraag: als ik mijn naam er niet bij zet, zie je dan helemaal niet waar reactie vandaan komt?)


    nicole says:
    29 juni 2005 at 23:40

    het is trouwens zo laat omdat we van de salsa terugkomen. Nog een vraag: ik kan ook niets meer toevoegen aan een ouder bericht?


    nicole says:
    29 juni 2005 at 23:43

    zijn die houten ligstoelen van de royal botania? zo ja van welke serie? (sorry Obbie dat ik het over de stoelen heb, terwijl jij daar zo sexy zit in je veel te leuke bikienietje)


    Carola says:
    30 juni 2005 at 07:06

    Ha die Nicole, als je je naam niet invult wordt je berichtje niet geplaatst en je kunt niets toevoegen aan een ouder bericht.
    Ligbedden zijn gekocht bij Elegantis (tuinboulevard) en heten ‘Petronas’. Geen idee of dat het merk is of het type.

    BeantwoordenVerwijderen