woensdag 14 december 2011

Zondag 26 juni 2005

Wat is er toch met onze bomen aan de hand?

Ik begin me nu toch wel zorgen te maken om onze bomen, de bladeren worden allemaal bruin en vallen af. Ze beginnen er echt zielig uit te zien. Toch maar eens even naar het tuincentrum en vragen voor meer informatie. Vanochtend de dag lekker relaxed begonnen. Beetje in en om het huis gerommeld. Vanmiddag hadden we afgesproken met een gezin dat we hebben leren kennen via www.allesamerika.com. Wij wonen allebei in dezelfde woonplaats en hebben elkaar nu al enkele keren ontmoet. Heel gezellig, het klikt echt. Vanmiddag hebben we hun Amerika-foto’s en film bekeken. Zij zijn in mei 3 weken naar het Zuidwesten geweest. De foto’s (en ook de film) waren prachtig en heel herkenbaar. We kregen meteen weer vakantiekriebels. Hopelijk gaan we volgend jaar weer.

1 opmerking:

  1. Rob says:
    28 juni 2005 at 17:21

    Hoi Carola en Fred,

    Zo te zien is het een dakplataan, alle platanen hebben hier dit jaar last van wij hebben (voor het werk) al bij de Plantenziektekundige Dienst geinformeerd maar die hadden ook nog geen antwoord.
    Mogelijk een combinatie van de late vorstperiode en het droge voorjaar, hopelijk vormen ze nieuw blad als het eens flink geregend heeft

    BeantwoordenVerwijderen